Twee gloednieuwe hoofdvelden voor DTC: help mee!

Altijd op de hoogte zijn van wat er speelt? Laat je toevoegen aan de WhatsApp groep! 06-13290083 voor meer informatie.

 

Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

Twee gloednieuwe hoofdvelden voor DTC: help mee!

geplaatst op: 16-04-2023

Koop nu een clubtegel groot of klein, dan komt jouw naam of logo op een unieke plaats langs de zijlijn!

De hoofdvelden op onze accommodaties in Tilligte en Lattrop verkeren in een slechte staat van onderhoud. De beide velden zijn door tientallen jaren van intensief gebruik uitgeput, beschikken over een slechte bodemstructuur, zijn niet meer vlak en hebben daarom groot onderhoud nodig.

Bijkomend is de afrastering met haar sponsorborden zeer verouderd en in het kader van veiligheid en functionaliteit niet meer passend in de huidige tijd. Na de renovatie van de gebouwen enkele jaren geleden willen we daarom met deze Sponsorbord Verkoopactie de puntjes op de i zetten.

Daarvoor hebben we jullie hulp hard nodig. Door het opzetten van deze actie, willen we met de verkoop van 900 unieke clubtegels voor een prijs vanaf 50 euro per stuk de benodigde 45.000 euro ophalen.

Zodra dit doel is bereikt, zullen de werkzaamheden in het najaar van 2023 plaatsvinden. De clubtegels zijn vanaf nu te kopen aan de bar, zowel in Tilligte als in Lattrop. Of door dit inschrijfformulier in te vullen en in te leveren in één van beide kantines. Bekijk hier de afmetingen van de clubtegels. De clubtegels blijven minimaal tien jaar hangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportpark Lattrop
Disseroltweg 9, Lattrop
Telefoon 0541-229356

Sportpark Tilligte
Westenveldweg 1, Tilligte
Telefoon 0541-221449

Postadres
Cobbingstraat 13, 7631JB, Ootmarsum