Doe mee aan de DTC '07 EK Poule!

Altijd op de hoogte zijn van wat er speelt? Laat je toevoegen aan de WhatsApp groep! 06-13290083 voor meer informatie.

 

Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

Doe mee aan de DTC '07 EK Poule!

geplaatst op: 03-06-2024

Doe mee aan de DTC '07 EK Poule!

Net als bij eerdere eindtoernooien met OnsOranje houdt DTC '07 ook nu weer een EK Poule. Dit jaar doen we het wel nét even anders, middels de Scorito-app. Vul je voorspelling in en maak kans op mooie prijzen!

Hoe doe je mee?
Stap 1: Download de app van Scorito. Deze is te vinden in de Google Play Store (Android) of Apple App Store (iOS).

Stap 2: Maak een Scorito-account aan. Je kan een gebruikersnaam naar keuze invullen, maar het is belangrijk dat je bij het maken van je account ook je voor- en achternaam registreert. Op die manier kunnen anderen zien wie er schuilgaat achter de (geniale) voorspellingen.

Stap 3: Klik op het EK-spel en doe mee. Je moet Groep A tot en met H voorspellen. Daarnaast kan je punten verdienen met vier vooraf te kiezen topscorers. LET OP: voor een verdediger als topscorer verdien je meer punten dan voor een aanvaller als topscorer. Een uitgebreide uitleg hierover is te vinden in de app.

Stap 4: Klik op het podium-knopje onderin de app. Hier kan je de subleague van DTC ’07 zoeken. Deze is te vinden als DTC ’07. Bij aanmelding ontvangen wij een melding en voegen we je toe.

Stap 5: Genieten van het EK.

Kosten voor deelname aan de DTC ’07 EK Poule bedragen vijf euro. Dit bedrag wordt geïnd middels een betaalverzoek. Voor de start van het EK wordt er een groepsapp aangemaakt met alle deelnemers aan de poule. Via social media en www.dtc07.nl zullen we regelmatig updates over de EK Poule plaatsen. De prijzen worden vlak voor aanvang van het toernooi bekend.

Sportpark Lattrop
Disseroltweg 9, Lattrop
Telefoon 0541-229356

Sportpark Tilligte
Westenveldweg 1, Tilligte
Telefoon 0541-221449

Postadres
Cobbingstraat 13, 7631JB, Ootmarsum