Erelid Harry Arends op 83-jarige leeftijd overleden

Altijd op de hoogte zijn van wat er speelt? Laat je toevoegen aan de WhatsApp groep! 06-13290083 voor meer informatie.

 

Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

Erelid Harry Arends op 83-jarige leeftijd overleden

geplaatst op: 31-07-2023

Harry Arends (1939 - 2023)

Hij stond aan de wieg van de Tilligter Sport Vereniging (TSV) en was in 1965 een van de oprichters van de club. Harry Arends was een man van de eerste generatie en was jarenlang als penningmeester en voorzitter actief binnen TSV. Afgelopen vrijdag overleed Harry, erelid van de club, op 83-jarige leeftijd.

Harry nam vanaf de oprichting van TSV zitting in het bestuur en dat bleef hij tot midden jaren '80 doen. Eerst als penningmeester, later als voorzitter. Hij vertoonde zijn kunsten niet op het voetbalveld, zijn kwaliteiten lagen naast het veld. Op het bestuurlijke vlak was hij een drijvende kracht binnen de vereniging.

Trillend clubgebouw
Harry was een fanatieke voorzitter, zowel tijdens de wedstrijden van TSV 1 als tijdens de bestuursvergaderingen. In de jaren van Sjaak Pinkster als trainer van het eerste elftal van TSV, liet Harry zich meermaals gelden. Pinkster, een zeer fanatieke trainer, stond af en toe meer binnen de lijnen dan erbuiten. Daar vond Harry wat van, hetgeen soms resulteerde in een 'trillend clubgebouw'. Op een goede manier.

Fusie
Na zijn eerste, lange periode binnen het TSV-bestuur werd Harry rond de eeuwwisseling - na het overlijden van voorzitter Aloys Bolscher - gevraagd om het voorzitterschap nogmaals op zich te nemen. Dat deed hij tot vlak voor de fusie tussen TSV en SV Dinkelland in 2007.

De afgelopen jaren ging de gezondheid van Harry achteruit. Afgelopen vrijdag overleed Harry, een TSV'er in hart en nieren, op 83-jarige leeftijd. Het bestuur van DTC '07 wenst de nabestaanden van Harry veel sterkte toe in deze lastige tijd.

Sportpark Lattrop
Disseroltweg 9, Lattrop
Telefoon 0541-229356

Sportpark Tilligte
Westenveldweg 1, Tilligte
Telefoon 0541-221449

Postadres
Cobbingstraat 13, 7631JB, Ootmarsum