Gerbie Olde Scheper (1)
Boy Groeneveld (1)
Luit de Jong (1)
Eigen doelpunt

0-1: Gerbie een penalty, deze ontstond door goede onderschepping van Roy Koldemeule. Hij kwam daarna in het penaltygebied en werd aangetikt door een verdediger van Quick, even later maakte Quick de 1-1, gelijk na de aftrap ging Boy er met de bal vandoor op rechts en maakte een fenominaal doelpunt 1-2 en dit was ook de ruststand.

Na de rust was het wederom Boy die vrij werd gespeeld en hij kwam alleen voor de keeper, maar deze bal ging op de paal en werd door een verdediger van Quick in het eigen doel gewerkt 1-3. Vijf minuten later viel de 1-4 door Luit een weergaloos doelpunt bovenin de kruising, dit was een heel goed kwartier voor ons. In de laatste tien minuten werd het nog 2-4 en in de laatste minuut nog 3-4, de overwinning was een echte teamprestatie, en nu een welverdiende 3de plek op de ranglijst.

Vasse 4 - DTC '07 5 (2-4)
Rense Kuipers (3)
Mick Brunninkhuis (1)

Na een prima punt in de clubderby tegen het 3e ging de trip deze zondag richting Vasse. Voorlopig de laatste nu corona het amateurvoetbal voor een aantal weken de nek om heeft gedraaid. Zoals een week eerder al het geval was ook dit weekend het publiek niet welkom langs de velden. Omdat het nieuws was uitgelekt dat zelfs voor Vasse 4 - DTC '07 5 een aantal supporters de wekker al op tijd hadden gezet, werden er spelers van de thuisploeg bij de ingangen neergezet om te voorkomen dat het enthousiaste publiek het sportpark zou betreden. Door deze slimme actie van de thuisploeg moesten de 3 ramptoeristen die toch een poging waagden buiten de hekken van afstand toekijken.

En daar kregen ze geen spijt van. Binnen een minuut werd een grote fout bij de thuisploeg bijna afgestraft door Rense. De keeper kon de bal net naast tikken. Vlak hierna eindigde een prima aanval bij Mick, die de doelman wederom zag redden. Ook deze ochtend bleek drie keer scheepsrecht. Na een foute uittrap speelde Michael de bal op Wess. Zijn schot werd nog net gekeerd, maar de inlopende Rense kon daarna eenvoudig binnenkoppen.

Vlak hierna bijna de gelijkmaker, ware het niet dat Jelle een goal voorkwam. Na een kwartier een grote kans voor Wess, maar hij maaide langs de bal. Ook Michael kreeg de 2e van de ochtend net niet binnen. Na een kwart wedstrijd was ook Mans dichtbij een goal, helaas werd de kopbal uit het doel getikt. In het laatste kwartier voor rust waren we de kluts even kwijt. Prompt scoorde Vasse binnen vijf minuten twee keer. Twee schoten van afstand waren Jelle te machtig. Eén rechtstreeks en de ander viel in de rebound binnen.

Na rust pakten we het snel weer op. Binnen tien minuten stond het weer gelijk. Een steekpass van Sander op Rense, en een schot van laatstgenoemde in de korte hoek betekende de Ausgleich. Een kwartier voor tijd had Mick de winnende op zijn schoen. Een Casillas-redding met de rechtervoet voorkwam de 2-3. Vijf minuten voor tijd werd een verlengde doeltrap te kort teruggespeeld door de moe gespeelde Vassenaren. Rense was de keeper net te snel af, omspeelde deze en kon makkelijk binnentikken in een leeg doel. Een ware vreugde-explosie op de bank volgde, daar dit de eerste overwinning sinds hele lange tijd leek te worden.

De droom werd helemaal werkelijkheid toen ook Mick in de laatste minuut nog profiteerde van een slaapmomentje achterin. Een onderschepping van Rense en twee schoten van Mick later betekende een 2-4 winst. Helaas kunnen we onze bloedvorm voorlopig niet doorzetten. Hopelijk gaat de coronastorm snel liggen, zodat we weer de wei in kunnen. Tot die tijd: blijf gezond allemaal en let een beetje op elkaar!