Verslag jaarvergadering

Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

Verslag jaarvergadering

Jaarvergadering DTC ’07.
Gerard Frons treedt af na 28 jaar(!) penningmeesterschap.

Maandag 5 november jongstleden heeft DTC ’07 de jaarvergadering voor de leden gehouden. De goed bezochte vergadering vond plaats in de vernieuwde kantine in Tilligte.

Voorzitter Robbin Groeneveld opende de vergadering en nadat de notulen van de jaarvergadering van 2017 waren goedgekeurd was het tijd voor het jaarverslag van het seizoen 2017/2018. Harry Kamphuis lichtte dit uitgebreid toe.

Het verslag van de jeugdafdeling werd gedaan door de voorzitter van de Technische Commissie van de jeugd: Roy Nijhuis. Het was een goed jaar voor de jeugd van DTC ‘07 met enkele kampioenen en tal van activiteiten. Vervolgens werd er gesproken door het stichtingsbestuur over de verbouwingen van de accommodaties in Lattrop en vooral Tilligte. De gehele verbouwingen zijn nu klaar en daarmee ook afgerond voor de vereniging.

Na de pauze was het de beurt aan de trainer van DTC’07 1, Richard Telgenhof oude Koehorst. Hij gaf aan dat het eerste elftal een zwaar seizoen in 2017/2018 had(met voornamelijk veel blessures), maar het nieuwe seizoen erg goed is gestart. Voorzitter Robbin Groeneveld nam vervolgens het woord over om de jubilarissen te huldigen. De jubilarissen werden in het zonnetje gezet met een bosje bloemen en een attentie. Een bijzonder woord had de voorzitter voor Willie Groeneveld, hij is al 60 jaar lid, eerst van S.V. Dinkelland en vervolgens DTC ’07 waar hij zich op meerdere vlakken als vrijwilliger heeft ingezet.

Jubilarissen:
25 jaar: Paul Roeleveld, Bram Wiefferink
40 jaar: Freddie Groeneveld, Huub Postel
50 jaar: Jan Steggink, Harry Kamphuis
60 jaar: Willie Groeneveld

Nadat de jubilarissen waren gehuldigd gaf voorzitter Groeneveld aan dat een club als DTC ’07 niet zonder vrijwilligers kan en in het speciaal enkele zeer actieve en betrokken vrijwilligers. Daarom stelde hij namens het bestuur voor om Gerard Arendsen en Paul Scholte Lubberink te benoemen als erelid van de vereniging DTC ’07. Met een groot applaus werd dit namens de aanwezige leden in de jaarvergadering aangenomen waardoor Gerard en Paul zich nu erelid van DTC ’07 mogen noemen.

Het laatste punt van de vergadering was de bestuursverkiezing. Binnen het bestuur van DTC ’07 werd afscheid genomen van Gerard Frons. Gerard Frons is al 28 jaar penningmeester, eerst van Tilligte SV en vervolgens van DTC ’07. Een prachtig dankwoord van voorzitter Groeneveld gericht aan Gerard Frons die al vanaf de oprichting bestuurslid was van DTC ’07. Zijn plek wordt ingenomen door Jelle oude Luttikhuis.

Een goede jaarvergadering van DTC ’07 die met goede moed kan kijken naar de toekomst, met 2 prachtige verbouwde accommodaties.

 

Sportpark Lattrop
Disseroltweg 9 te Lattrop
Telefoon 0541-229356

Sportpark Tilligte
Westenveldweg 1 te Tilligte
Telefoon 0541-221449