Verslag jaarvergadering 1 november 2019

Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

Verslag jaarvergadering 1 november 2019

Op vrijdagavond 1 november heeft DTC '07 haar twaalfde jaarvergadering gehouden. De drukbezochte vergadering werd gehouden in de kantine te Lattrop.

Het afgelopen seizoen werd uitvoerig doorgenomen met als hoogtepunten het kampioenschap van DTC '07 Dames 1 en de opening van het vernieuwde Sportpark Tilligte.

Vervolgens werd er afscheid genomen van twee bestuursleden, Peter Wiefferink nam afscheid nadat hij al vanaf de oprichting in het bestuur van DTC '07 heeft gezeten namens de sponsorcommissie. Ook Liane Oude Nijhuis nam afscheid na jarenlang dienst als secretaris. Voorzitter Robbin Groeneveld bedankte beiden voor hun inzet voor DTC '07. Zij worden opgevolgd door Jeroen oude Hengel en Maud Groeneveld.

Vervolgens werden meerdere jubilarissen in het zonnetje gezet deze avond;
25 jaar lid: Wouter Koopman, Leo Potijk, Arjan oude Nijhuis en Rudi oude Luttikhuis.
50 jaar lid: Nico Haafkes, Alfons Brunninkhuis, Bennie Pross en Marcel oude Nijhuis.

Hoofdtrainer Richard Telgenhof Oude Koehorst kwam vervolgens aan het woord en gaf een uitgebreid verslag over afgelopen seizoen waarbij DTC '07 1 helaas net het kampioenschap en promotie misliep. Ook vertelde Telgenhof Oude Koehorst dat hij heeft besloten zijn aflopende contract niet te verlengen na drie jaar hoofdtrainerschap bij DTC '07.

Al met al een goede jaarvergadering van een gezonde vereniging, met een goede basis voor de toekomst!

 

Sportpark Lattrop
Disseroltweg 9, Lattrop
Telefoon 0541-229356

Sportpark Tilligte
Westenveldweg 1, Tilligte
Telefoon 0541-221449

Postadres
Ootmarsumsestraat 99, 7634PN  Tilligte