Wedstrijdverslag 29 oktober 2017 DTC - Heracles (0-1)

geplaatst op: 30-10-2017

Opstelling: Jordi Visschedijk, Pim Scholte Lubberink, Harm Heerink (Mick Brunninkhuis), Jelle ten Dam, Mart Oude Luttikhuis, Roel Potijk (Mark Hesselink), Jelco Nijhuis, Boy Groeneveld (Sam Tebbe), Rutger Hof en Ewout Oude Keizer.

Regenbuien en guur weer heersten in Lattrop tijdens de wedstrijd van DTC tegen AVC Heracles. De tegenstanders kwamen al snel op voorsprong na een defensieve fout van DTC. De thuisploeg probeerde wel de stand gelijk te trekken, maar bleef steken in goede bedoelingen en weinig kansen. Heracles nam gaandeweg de eerste helft het initiatief over, maar kreeg verder nauwelijks doelrijpe kansen. Ruststand 0-1.

Na rust zoch DTC met enige regelmaat de helft van de tegenstander op, maar miste stootkracht voorin. Heracles vond doelman Visschedijk op zijn pad bij de schaarse kansen die de Almeloërs kregen.

Gaandeweg de tweede helft ging DTC achterin 1 op 1 spelen en probeerde zo de gelijkmaker te forceren. Heracles kreeg meer ruimte, maar in de rest van wedstrijd werd niet meer gescoord.

Het gevolg: een 0-1 nederlaag, en DTC nog steeds puntloos in de 5e klasse A. Mart Oude Luttikhuis was man of the match.

Komende zondag reist DTC naar Enschede voor de wedstrijd tegen SVV, die een opvallend goede seizoensopening kent.