Wedstrijdverslag Bornerbroek - DTC'07 (1-2), zondag 1 april 2018

Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

Wedstrijdverslag Bornerbroek - DTC'07 (1-2), zondag 1 april 2018

Opstelling DTC: Jordi Visschedijk, Rense Kuipers, Mart Oude Luttikhuis, Wout Potijk, Jelle ten Dam, Ruben Arends, Roel Potijk, Jelco Nijhuis, Mark Hesselink, Ewout Olde Keizer, Sam Tebbe

Op eerste paasdag gaan voetballen in Bornerbroek, hoe verzin je het als KNVB. Toch stonden er elf DTC'ers klaar om er een mooie wedstrijd van te maken. DTC begon sterk met een fraai doelpunt van Roel Potijk. “Strak in de winkelhaak”, volgens de talrijk opgekomen fans uit Lattrop en Tilligte: 0-1.

Na het openingsdoelpunt hield DTC Bornerbroek onder druk, maar moest wel oppassen voor de schaarse uitvallen van de tegenstander. Echt gevaarlijk werd het niet. De ruststand bleef 0-1.

Bornerbroek drong aan in de beginfase van de tweede helft, maar de thuisploeg ging slordig met de geboden kansen om. Het was geen hoogstaand voetbal, met onrustig spel en veel balverlies over en weer, en weinig uitgespeelde kansen.

Een vermeende overtreding binnen de zestien meter leverde Bornerbroek een zeer makkelijk gegeven strafschop op. Die ging hard en zuiver in de linkerhoek: 1-1.

Na de gelijkmaker zette DTC aan en het werd al snel beloond met een doelpunt. Roel Potijk vond met een bekeken schot van buiten het strafschopgebied voor de tweede keer het net: 1-2.

DTC wilde nog wel meer, maar kreeg geen grote kansen meer. Het bleef 1-2, een krappe, maar eigenlijk toch vrij simpele overwinning. Roel Potijk was met zijn twee doelpunten ‘man of the match’.

Komende zondag in Lattrop wacht een zwaardere klus. Dan is koploper UD Weerselo de tegenstander.

Sportpark Lattrop
Disseroltweg 9, Lattrop
Telefoon 0541-229356

Sportpark Tilligte
Westenveldweg 1, Tilligte
Telefoon 0541-221449

Postadres
Ootmarsumsestraat 99, 7634PN  Tilligte