Wedstrijdverslag DTC’07 JO19-1 – TVC’28 JO19-2 (5-1)

geplaatst op: 26-03-2018

Opstelling: Jamie Brunninkhuis, Stan Arends (Brent Belderink) Jesse Oortman, Jarno Groeneveld, Michael Visschedijk (Jord Arens) Mark Hesselink, Jurriën Arends, Wess Groeneveld, Hidde Westerhof (Daan Groener)   Sam Tebbe, Kevin Edelkamp.

De wedstrijd werd gespeeld op donderdagavond, omdat veel spelers van DTC geblesseerd waren. De eerste twee competitiewedstrijden wist DTC te winnen, tegen TVC wilden ze de koppositie dan ook vasthouden.

De eerste tien minuten werd er goed gecombineerd en dat resulteerde in de 11e minuut in een prachtig doelpunt van Kevin Edelkamp: 1-0. DTC ging na het doelpunt mee in het tempo van TVC en het voetbal werd minder. In de 30e minuut wist DTC de 2-0 op het scorebord te zetten. Wess Groeneveld schoot van 25 meter snoeihard raak. Vlak na dit doelpunt wist Sam Tebbe de 3-0 te scoren. TVC deed net voor rust nog wat terug: 3-1.

De tweede helft werd er beter gespeeld, vooral verdedigend stond het goed.   In de 70e minuut wist DTC via Daan Groener de 4-1 te maken. In de 85e minuut kreeg DTC een vrije schop net voor het strafschopgebied, Sam Tebbe ontfermde zich hierover en de topscorer wist de bal beheerst in de linkerhoek te scoren.

Een groot compliment voor de B spelers van Jaap Dubbeldam, zij speelden alle vier (Jurriën, Hidde, Jord en Daan) een perfecte wedstrijd. DTC kan ook volgende competitie op een vrij goede A-selectie rekenen!