Wedstrijdverslag DTC - SVV (0-2), 11 maart 2018

geplaatst op: 12-03-2018

Opstelling DTC: Jordi Visschedijk, Mart Oude Luttikhuis, Pim Scholte Lubberink (Mick Brunninkhuis), Harm Heerink (Jelle ten Dam), Wout Potijk, Rense Kuipers, Ruben Arends, Jelco Nijhuis, Rutger Hof, Ewout Olde Keizer (Roel Potijk) en Sam Tebbe

Ewout Olde Keizer miste in de beginfase een kans om DTC snel op voorsprong te schieten. SVV en DTC wilden allebei wel aanvallen, maar bleken steken bij goede bedoelingen en veel inzet.
Gaandeweg de eerste helft drong DTC meer aan, maar het was SVV dat op voorsprong kwam. Een onachtzaamheid van Jordi Visschedijk werd afgestraft. De bal verdween in de linkerhoek: 0-1,tevens ruststand.

In de tweede helft kwam DTC feller uit de startblokken. Er kwamen ook wel kleine mogelijkheden op een gelijkmaker, maar de rust en controle ontbrak in de aanvallende acties. SVV profiteerde van de geboden ruimte. Een snelle counter werd doeltreffend afgerond: 0-2. En daar bleef het ook bij. DTC bracht aanvallend te weinig en SVV leunde comfortabel achterover, rekte af en toe wat tijd en bleef eigenlijk moeiteloos overeind.

Een terechte nederlaag voor DTC in een matige wedstrijd. Roel Potijk was ‘man of the match’.

Komende zondag is in Almelo Heracles de tegenstander.