Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

Wedstrijdverslag Fleringen – DTC’07, donderdag 22 februari (0-0)

Opstelling DTC’07: Jordi Visschedijk, Wout Potijk, Mart Oude Luttikhuis, Pim Scholte Lubberink, Harm Heerink, Rense Kuipers, Ruben Arends, Jelco Nijhuis, Roel Potijk (Sam Tebbe), Ewout Olde Keizer, Rutger Hof

In de vrieskou werd er afgetrapt tussen Fleringen en DTC. Beide teams begonnen twijfelachtig aan de wedstrijd, maar langzaamaan kwam Fleringen beter in de wedstrijd. De rechterspits van de gastheren passeerde een aantal spelers van DTC en liet zich vervolgens opzichtig vallen in het zestienmetergebied. De scheidsrechter trapte niet in dit kunststukje en liet doorspelen.

DTC kwam niet goed in de wedstrijd. Er werd onzorgvuldig omgesprongen met het balbezit en Fleringen beperkte zich tot de lange bal. Uit de kluts kreeg Roel Potijk de bal voor zijn voeten op de rand van de zestienmeter, maar zijn schot zeilde rakelings naast.

In de dertigste minuut kregen we de eerste grote kans te zien. Na een snelle ingooi gaf Ewout Olde Keizer een voorzet op Jelco Nijhuis, die zijn schot gestopt zag worden door de keeper van Fleringen.

Na de onderbreking kwam DTC feller uit de kleedkamer. Fleringen werd onder druk gezet en moest het antwoord schuldig blijven. Uit een vrije trap van Rense Kuipers kopte Jelco Nijhuis rakelings naast.

Na een kwartier spelen verviel DTC echter weer in het spel van de eerste helft. Fleringen pompte de ballen richting het strafschopgebied, maar tot echte kansen leidde dit niet. Uit een vrije trap wist een speler van Fleringen de bal richting het doel van Visschedijk te koppen, maar de keeper pakte de bal klemvast.

DTC kwam steeds minder in het spelbeeld voor en Fleringen probeerde met opportunistisch voetbal een doelpunt te forceren. Uit de counter was het echter DTC dat de grootste kans kreeg. Harm Heerink stoomde op aan de rechterkant, maar zag zijn schot een meter naast het doel van Fleringen verdwijnen.

Met nog vijf minuten te spelen kreeg Rutger Hof dé kans om de wedstrijd in het voordeel van DTC te beslissen, maar hij maaide in eerste instantie langs de bal waardoor de keeper van Fleringen kon redden. Op wonderbaarlijke wijze wist Fleringen de bal weg te werken.

Dit was voor DTC het teken om vol voor de overwinning te gaan. In de blessuretijd werd de bal na een afgeslagen corner weer voor het doel gebracht, maar Mart Oude Luttikhuis kwam een teenlengte tekort om de bal tot doelpunt te verwerken.

Een zeer wisselvallige wedstrijd van DTC, waarin onrust aan de bal zorgde voor een zeer rommelig spelbeeld. Fleringen beperkte zich tot de lange bal, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Doelman Jordi Visschedijk wist zijn doel voor de tweede competitiewedstrijd op rij schoon te houden en is dan ook ‘Man of the Match’. Na twee weken zonder competitievoetbal trapt DTC op zondag 11 maart in Lattrop af tegen SVV.

Sportpark Lattrop
Disseroltweg 9, Lattrop
Telefoon 0541-229356

Sportpark Tilligte
Westenveldweg 1, Tilligte
Telefoon 0541-221449

Postadres
Ootmarsumsestraat 99, 7634PN  Tilligte