Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

WEDSTRIJDVERSLAG Langeveen 1 - DTC’07 1 (2-3), zondag 26 november 2017

geplaatst op: 27-11-2017

Opstelling DTC: Jordi Visschedijk, Jelle ten Dam, Mart Oude Luttikhuis, Pim Scholte Lubberink (Mark Hesselink), Harm Heerink, Jelco Nijhuis, Ruben Arends, Rense Kuipers, David Westerhof, Ewout Olde Keizer (Gijs Groeneveld), Sam Tebbe

Plaats van handeling: een koud en nat Langeveen. DTC probeerde direct zijn stempel op de wedstrijd te drukken, maar Langeveen bleef met zijn fysieke voetbal overeind. En scoorde zelfs, min of meer per ongeluk, in de 19e minuut, via een onhoudbaar schot vanaf de middellijn in de verre hoek.

DTC ging op jacht naar de gelijkmaker, maar Langeveen hanteerde met succes de lange bal en bleef tot de rust in de wedstrijd. Ruststand: 1-0.

Na rust stond er een resoluter DTC op het veld. Het was echter Langeveen dat in de 47e minuut een verdedigingsfout afstrafte en op fraaie wijze de 2-0 binnenschoot.

DTC herpakte zich. Een vrije trap van Rense Kuipers leidde tot een zondagsschot van Ewout Olde Keizer, dat zowaar in het net verdween: 2-1 in de 54e minuut.

Negen minuten later viel de gelijkmaker. Een mooie aanval en goed voorbereidend werk van David Westerhof bracht Ewout Olde Keizer in stelling, die 2-2 binnenschoot.

De kansen stapelden zich op voor DTC, maar de thuisploeg bleef overeind, dankzij een goede doelman en een beetje hulp van de grensrechter en de welwillende scheidsrechter. Twee minuten voor tijd kwam na een snelle aanval de bal via invaller Gijs Groeneveld bij de opgekomen Jelle ten Dam terecht, die alsnog het winnende doelpunt maakte.

Eindstand 2-3, na een spannende wedstrijd, waar DTC duidelijk de sterkste ploeg was, maar pas op het laatste moment de drie punten wist binnen te slepen. Ewout Olde Keizer was met zijn twee doelpunten ‘man of the match’.

Komende zondag is, als de weergoden meewerken, in Lattrop Manderveen de tegenstander.

Sportpark Lattrop
Disseroltweg 9, Lattrop
Telefoon 0541-229356

Sportpark Tilligte
Westenveldweg 1, Tilligte
Telefoon 0541-221449

Postadres
Ootmarsumsestraat 99, 7634PN  Tilligte