WEDSTRIJDVERSLAG SVV’91 1 - DTC’07 1 (2-3), zondag 5 november 2017

geplaatst op: 06-11-2017

Opstelling DTC: Jordi Visschedijk, Pim Scholte Lubberink (Wout Groeneveld), Mart Oude Luttikhuis, Jelle ten Dam, Mick Brunninkhuis, Ruben Arends, Rense Kuipers, Jelco Nijhuis, Rutger Hof (Lars Arens), Ewout Olde Keizer, Sam Tebbe

In een koud Enschede misten beide ploegen in de beginfase enkele mogelijkheden om de score te openen. Pas na een klein half uur brak SVV de wedstrijd open. Een snelle aanval over links werd doeltreffend afgerond: 1-0.

Na deze openingstreffer drong SVV aan om de voorsprong uit te breiden. Tevergeefs. Op slag van rust kreeg Pim Scholte Lubberink een vrije trap hard tegen zijn hoofd aan. Hij kon niet meer verder: ruststand 1-0.

Invaller Wout Groeneveld zorgde vlak na rust voor de assist op Sam Tebbe, die met een gericht schot de doelman versloeg. De gelijkmaker was een feit. Daarna brak een duel los tussen twee ploegen die voor de overwinning gingen, maar voor het doel overtuiging misten. Totdat een kwartier voor tijd Ewout Olde Keizer DTC op voorsprong kopte: 1-2.

Na dat doelpunt speelden zich de nodige hachelijke momenten af voor het doel van Jordi Visschedijk. Het leek goed af te lopen voor de bezoekers, totdat in de 8e (!) minuut van de blessuretijd SVV alsnog toesloeg. De thuisploeg vierde zijn gelijkspel nog toen Sam Tebbe in de slotseconden de bal in de touwen joeg en de winnende treffer voor DTC aantekende, op aangeven van opnieuw Wout Groeneveld. Het resultaat: een zwaarbevochten 2-3 overwinning en de eerste punten dit seizoen voor DTC. Sam Tebbe was met z’n twee doelpunten ‘man of the match’.

Komende zondag is in Lattrop ’t Centrum de tegenstander.