Wedstrijdverslag UD - DTC, zondag 1 oktober 2017 (6-0)

Altijd op de hoogte zijn van wat er speelt? Laat je toevoegen aan de WhatsApp groep! 06-13290083 voor meer informatie.

Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

geplaatst op: 02-10-2017

Opstelling: Jordi Visschedijk, Mart Oude Luttikhuis, Wout Potijk, Jelle ten Dam, Mick Brunninkhuis, Cas Bruns (Ruben Arends),Pim Scholte Lubberink (Lars Arens), Rense Kuipers, Rutger Hof, Ewout Olde Keizer, David Westerhof (Harm Heerink)

Trainer Richard Telgenhof Oude Koehorst had vanwege een waslijst aan blessures moeten schipperen met de opstelling. En dat bleef niet zonder gevolgen. Vrijwel uit het niets kwam UD in de 6e minuut op voorsprong: 1-0. Daarna zette de thuisploeg zijn tanden in de wedstrijd en probeerde een tweede treffer te forceren. Dat zorgde voor ruimte voor DTC, maar grote kansen bleven uit. Die waren er wel voor UD, maar de 1-0 bleef staan tot de rust.

Direct na rust sloeg UD genadeloos toe. Weifelend uitverdedigen werd gedecideerd afgestraft. Snel daarna vielen de 3-0 en 4-0. Trainer Telgenhof wisselde een aantal spelers, maar het verzet van DTC was gebroken en de ploeg kwam niet meer op gang.

In de 68e minuut stond er 6-0 op de borden en nadat Wout Potijk ook nog zwaar geblesseerd het veld moest verlaten terwijl de wissels op waren leek het hek van de dam. UD wilde nog wel, maar schoot niet meer met scherp. De einduitslag bleef beperkt tot 6-0.

Een kansloze nederlaag derhalve. Rense Kuipers was ‘man of the match’. Komende zondag wordt in Lattrop afgetrapt tegen Het Centrum.