Wedstrijdverslag Vosta - DTC, zondag 22 oktober 2017 (2-0)

Altijd op de hoogte zijn van wat er speelt? Laat je toevoegen aan de WhatsApp groep! 06-13290083 voor meer informatie.

 

Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

Wedstrijdverslag Vosta - DTC, zondag 22 oktober 2017 (2-0)

geplaatst op: 23-10-2017

Opstelling:  Jordi Visschedijk, Mart Oude Luttikhuis, Harm Heerink, Pim Scholte Lubberink, Mick Brunninkhuis, Cas Bruns (Wout Groeneveld/Boy Groeneveld), Jelco Nijhuis, Rense Kuipers, Rutger Hof, Ewout Olde Keizer, Sam Tebbe

Trainer Richard Telgenhof Oude Koehorst had opnieuw moeten improviseren met zijn team, zelfs na twee weken gedwongen rust. Een groot aantal spelers ontbrak in Enschede. DTC probeerde druk te zetten, kreeg zeker ook kansen om de score te openen, maar miste een beetje geluk in de afwerking. Daardoor bleef Vosta redelijk gemakkelijk in de wedstrijd.

De problemen stapelden zich op nadat Cas Bruns geblesseerd aan de knie het veld moest verlaten. Tot de rust bleef het nog 0-0, maar in de 48e minuut werd weifelend uitverdedigen afgestraft. In de rebound werd doelman Jordi Visschedijk kansloos gelaten: 1-0.

DTC zocht verbeten naar de gelijkmaker, maar was aanvallend niet kordaat genoeg. Kort voor tijd kreeg Vosta nog een strafschop cadeau van de arbiter van dienst, maar doelman Visschedijk voorkwam met een fraaie redding dat dit cadeautje werd uitgepakt. De daaruit resulterende hoekschop verdween wel het doel in: 2-0, tevens eindstand.

De inzet was er wel bij DTC, het geluk ontbrak echter bij de aangeslagen ploeg, die nog altijd puntloos onderaan staat. Harm Heerink was ‘man of the match’.

Komende zondag, als het weer meewerkt,  wordt in Lattrop afgetrapt tegen Heracles, dat de competitie uitstekend is begonnen. 

Sportpark Lattrop
Disseroltweg 9, Lattrop
Telefoon 0541-229356

Sportpark Tilligte
Westenveldweg 1, Tilligte
Telefoon 0541-221449

Postadres
Cobbingstraat 13, 7631JB, Ootmarsum