Wilco Broekhuis vanaf volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer DTC '07

Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

Wilco Broekhuis vanaf volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer DTC '07

DTC '07 heeft Wilco Broekhuis aangesteld als opvolger van Richard Telgenhof Oude Koehorst, die na dit seizoen vertrekt naar KOSC. Broekhuis is op dit moment nog assistent-trainer bij Fleringen.

Broekhuis speelde elf jaar in het eerste elftal van Stevo uit Geesteren en werd vervolgens door Fleringen-trainer Hielke aan de Stegge gevraagd assistent te worden bij de toen nog vijfde klasser. "Ik heb toen besloten een punt achter mijn voetbalcarrière te zetten en ben met Hielke aan de slag gegaan in Fleringen. Het was een dubbel gevoel, aangezien ik een geweldige tijd heb gehad bij Stevo. De samenwerking met Hielke is prima, maar na dit seizoen wil ik als hoofdtrainer op eigen benen staan", vertelt Broekhuis.

"Ik ben blij dat DTC mij de kans biedt om als hoofdtrainer aan de slag te gaan en ik kan niet wachten om te beginnen. Ik heb vorig seizoen gezien dat er een jonge, gemotiveerde groep staat bij DTC. In Fleringen speelden we gelijk en in Lattrop was DTC destijds met 3-0 te sterk voor ons. Vooral de drive van de spelers viel me toen op."

We wensen Wilco nog veel succes bij Fleringen en kijken uit naar volgend seizoen.

Sportpark Lattrop
Disseroltweg 9, Lattrop
Telefoon 0541-229356

Sportpark Tilligte
Westenveldweg 1, Tilligte
Telefoon 0541-221449

Postadres
Ootmarsumsestraat 99, 7634PN  Tilligte