Wedstrijdverslag DTC JO19-1 - Sportlust Glanerbrug JO19-1

geplaatst op: 20-11-2017

Jamie Brunninkhuis , Stan Arends , Jarno Groeneveld , Jesse Oordman , Michael Visschedijk , Wout Groeneveld , Mark Hesselink (Brent Belderink) Lars Arens , Roel Potijk , Sam Tebbe , Nick Huusken (Kevin Edelkamp)

De jongens waren er op gebrand om vorige week zaterdag een goed resultaat neer te zetten. Dit resulteerde in de eerste 28 minuten in zes doelpunten. DTC gaf de tegenstander dan ook geen kans om over de middellijn te komen, telkens als Glanerbrug de bal had zat DTC er bovenop. Een compliment aan het elftal.

In de zevende minuut maakte Mark Hesselink de 1–0 , Lars Arens maakte twaalf minuten later de 2–0 . In de 21e minuut een schitterende aanval welke prachtig werd afgerond door Wout Groeneveld: 3–0. Een minuut later werd het 4–0 door Nick Huusken en de opkomende Jesse Oortman maakte in de 26e minuut de 5–0 . Roel Potijk maakte in de 28e minuut de 6–0, tevens ruststand.

In de tweede helft bleef DTC de bovenliggende partij en ze bleven druk houden op de tegenstander, dit resulteerde in nog acht doelpunten.

In de 48e minuut maakte Sam Tebbe de 7–0, hierna kwamen er enkele omzettingen in het team en moest DTC even wennen. Maar vanaf de zestigste minuut begon DTC er weer zin in te krijgen. Een speler van het thuisteam werd vastgehouden in het strafschopgebied en Jarno Groeneveld mocht de toegekende strafschop nemen: de 8–0 stond op het scorebord. In de 66e minuut weer een strafschop wegens hands, ditmaal mocht keeper Jamie Brunninkhuis aanleggen. Hij schoot onhoudbaar boven in de hoek: 9-0. In de 75e minuut maakte Michael Visschedijk de 10–0, 76e minuut Roel Potijk 11-0, 80e minuut 12–0 door Nick Huusken, 13–0 Michael Visschedijk en de 14–0 door Roel Potijk.