Wedstrijdverslag DTC - La Premiere 28 januari 2018 (2-2)

Altijd op de hoogte zijn van wat er speelt? Laat je toevoegen aan de WhatsApp groep! 06-13290083 voor meer informatie.

Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

geplaatst op: 29-01-2018

Opstelling DTC: Jordi Visschedijk, Mart Oude Luttikhuis, Pim Scholte Lubberink, Wout Potijk, Harm Heerink, Ruben Arends, Roel Potijk (Mick Brunninkhuis),Jelco Nijhuis, Rutger Hof, Ewout Oude Keizer, David Westerhof (Rense Kuipers)

Eindelijk weer een pot voetbal in Lattrop, na de nodige afgelastingen en de onvermijdelijke winterstop. De Almelose tegenstander en DTC startten behoedzaam.
In de 13e minuut verdween een voorzet van Harm Heerink pardoes het doel in: 1-0. Doelman en defensie van La Premiere stonden erbij en keken ernaar.

Na het openingsdoelpunt begon La Premiere meer aan te dringen. De gelijkmaker kwam in de 28e minuut, uit een directe vrije trap. De DTC defensie leek aan de grasmat vastgeplakt, doelman Visschedijk was kansloos.
Tien minuten later kwam La Premiere op voorsprong: een snelle aanval werd vakkundig uitgespeeld: 1-2, tevens ruststand, in een eerste helft waarin de DTC spitsen er niet aan te pas kwamen.
 In de tweede helft leek het spelbeeld van het eerste deel aanvankelijk voortgezet te worden. De gastheren lieten zich aanvankelijk intimideren door het aggressieve spel van La Premiere, maar gooiden uiteindelijk de schroom van zich af. Uit een hoekschop van Ewout Oude Keizer scoorde Jelco Nijhuis in de 61e minuut 2-2.

La Premiere zakte in de tweede helft steeds verder weg. DTC drong aan, maar kon de wedstrijd toch niet in zijn voordeel beslissen. Eindstand was en bleef 2-2,op zich een redelijke weergave van de krachtsverhoudingen in het veld. Man of the match was Harm Heerink.

Komende zondag wordt als het weer meewerkt in Enschede afgetrapt tegen Phenix.