Wedstrijdverslag Het Centrum - DTC'07, zondag 18 februari (0-4)

geplaatst op: 19-02-2018

Opstelling DTC: Jordi Visschedijk, Pim Scholte Lubberink, Mart Oude Luttikhuis, Harm Heerink, Wout Potijk, Ruben Arends (Jelle ten Dam), Roel Potijk (Mick Brunninkhuis), Jelco Nijhuis, Rense Kuipers, Rutger Hof, Ewout Olde Keizer.

DTC scoorde op het drassige veld in Enschede uit de eerste de beste goedlopende aanval. Ewout Olde Keizer trok de bal voor, die door Roel Potijk gedecideerd werd ingetikt: 0-1.

Het Centrum, dat weer probeerde terug te komen in de wedstrijd en DTC grossierden in de rest van de eerste helft in het missen van kansen. Tot op slag van rust Jelco Nijhuis net buiten de 16 meter een vrije trap nam. De bal vloog langs de slordig neergezette muur en de keeper het doel in: 0-2,tevens ruststand.

In de tweede helft probeerde Het Centrum met hard en agressief voetbal weer in de wedstrijd te komen, maar bereikte het tegenovergestelde. Een overtreding binnen de 16 meter werd bestraft met een penalty, die door ‘man of the match’ Ewout Olde Keizer in de linkerhoek werd geschoten: 0-3.

Het Centrum legde zich bij de onvermijdelijke nederlaag neer en drong niet meer aan. Invaller Mick Brunninkhuis kon daardoor nog 0-4 binnenschieten.

Een prachtige overwinning op vijandelijke bodem in wellicht de beste wedstrijd van dit seizoen. Trainer Richard Telgenhof kan trots zijn op zijn spelers.

Komende donderdag wordt op kunstgras gespeeld in en tegen Fleringen.