Wedstrijdverslag La Premiere - DTC (2-1), 15 april 2018

geplaatst op: 16-04-2018

Opstelling DTC: Jordi Visschedijk, Mart Oude Luttikhuis, Jelle ten Dam, Harm Heerink (Jarno Groeneveld), Mick Brunninkhuis, Ruben Arends, Wout Groeneveld (Lars Arens), Roel Potijk, Kevin Lansink, Rense Kuipers (Jamie Brunninkhuis), Ewout Olde Keizer

In de aanvangsfase bezorgden de snelle vleugelspitsen van La Première de verdediging van DTC tal van hoofdbrekens. De kansen regen zich snel aaneen en het stond na 9 minuten al 2-0 voor La Première. Trainer Richard Telgenhof deed enkele omzettingen en DTC kwam weer terug in de wedstrijd. In de 17e minuut viel de aansluitingstreffer. Ewout Olde Keizer kreeg alle ruimte om van afstand aan te leggen en passeerde de Almelose doelman: 2-1.

In het restant van de tweede helft bleef La Première de gevaarlijkste ploeg, maar DTC wist toch enkele keren voor het Almelose doel te verschijnen: ruststand 2-1.

In de tweede helft ging DTC op jacht naar de gelijkmaker. La Première had de meeste energie wel opgebruikt en probeerde het tempo te drukken. DTC speelde echter te slordig en leed teveel balverlies om echt gevaarlijk te worden. La Première bleef gemakkelijk overeind en kreeg tegen het einde van de wedstrijd zelfs nog een aantal kansen. Het bleef bij 2-1.

DTC verloor de wedstrijd tegen promotiekandidaat La Première in de eerste 10 minuten. Kevin Lansink was ‘man of the match’.

Donderdagavond om 18.45 uur trapt DTC in Lattrop af tegen TVV. Komende zondag wacht een uitwedstrijd in Manderveen.