Afscheid Richard Telgenhof Oude Koehorst en Nico Haafkes bij DTC '07 1

Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

Afscheid Richard Telgenhof Oude Koehorst en Nico Haafkes bij DTC '07 1

Na een dienstverband van drie jaar heeft Richard Telgenhof Oude Koehorst vorige week zaterdag (20 juni) afscheid genomen van het eerste elftal van DTC '07. Zo was het elftal in het seizoen 2018/2019 dichtbij promotie naar de 4e klasse, maar uiteindelijk werd er in de kampioenswedstrijd met 3-3 gelijkgespeeld tegen avc La Première. De beslissingswedstrijd tegen Diepenheim een week later werd helaas met 1-0 verloren.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: TC/Tubantia

Foto: TC/Tubantia

"Bij elke club waar ik ben geweest ben ik gepromoveerd, dus dat wilde ik bij DTC ook bewerkstelligen", vertelde Telgenhof Oude Koehorst in een eerder interview al. Waar het eerste jaar nog stroef verliep, ging het vanaf het tweede seizoen onder Telgenhof Oude Koehorst een stuk beter. "Je zag dat jongens elkaar er ook op aan gingen spreken, het voetbal op zondag kwam weer op één en dat merk je nu ook nog", sprak de trainer.

Klik hier voor het volledige interview met Richard.

Naast Richard stopt ook verzorger Nico Haafkes na dit seizoen met zijn werkzaamheden bij het eerste elftal. Nico is voor meer dan vijftig jaar betrokken geweest bij het eerste elftal van DTC (en daarvoor TSV). Vrijwel altijd was hij op zondag (en waar nodig doordeweeks bij de trainingen) aanwezig om spelers te helpen met pijntjes, blessures en bij het intapen van enkels, knieën en ga zo maar door.

Wij willen beide heren namens iedereen bij DTC '07 bedanken voor hun tomeloze inzet, passie en overgave tijdens hun DTC-periode.

Sportpark Lattrop
Disseroltweg 9, Lattrop
Telefoon 0541-229356

Sportpark Tilligte
Westenveldweg 1, Tilligte
Telefoon 0541-221449

Postadres
Ootmarsumsestraat 99, 7634PN  Tilligte