Afgelastingen?

Klik hier voor de actuele afgelastingen.

WEDSTRIJDVERSLAG   Sportlust Glanerbrug - DTC’07  (5-1), zondag 7 mei

geplaatst op: 08-05-2017

Opstelling DTC:  Jordi Visschedijk,  Kevin Lansink,  Mart Oude Luttikhuis, Jelle ten Dam (Mick Brunninkhuis), Wout Potijk (Harm Heerink), Rutger Hof (Boy Groeneveld), Pim Scholte Lubberink,  Jelco Nijhuis, Mark Hesselink,  David Westerhof, Sam Tebbe

DTC trad aan in Glanerbrug tegen de trotse kampioen Sportlust. In de beginfase werd goed druk gezet. Sportlust kwam niet in zijn spel, maar DTC verzuimde wel zelf te gaan voetballen. Toch kregen de bezoekers  kansen. David Westerhof schoot tegen de paal.

In de 17e minuut werd een aanvallende actie van Sportlust koeltjes afgerond: 1-0. Een tweede doelpunt in de 20e minuut werd afgevlagd wegens buitenspel. DTC rook zijn kans en sloeg toe. Een vrije trap van Pim Scholte Lubberink werd door David Westerhof uitstekend ingekopt: 1-1. Direct daarop miste Sam Tebbe een riante kans om op voorsprong te komen.

Sportlust hield het tempo laag, gaf DTC daarmee meer kans om te voetballen en profiteerde dankbaar van de geboden ruimte. Topscorer Olli Temelkov scoorde na een uitgespeelde aanval 2-1, tevens ruststand.

Na rust was het hek van de dam. Sportlust scoorde snel 3-1 en 4-1 en de wedstrijd was definitief op slot.  De thuisploeg voetbalde daarna op klasse de wedstrijd uit en scoorde nog 5-1 in de 70e minuut. DTC probeerde het nog wel, maar kwam niet meer aan doelrijpe kansen toe. Het resultaat: een 5-1 nederlaag tegen de terechte kampioen in de 5e klasse A. DTC speelde in de eerste helft goed, maar liep in de tweede helft achter de feiten aan. Jelle ten Dam was ‘man of the match’. 

Komende zondag de laatste wedstrijd in de reguliere competitie: in Lattrop tegen Langeveen. Er is nog een kans op een mooie  4e plaats op de eindranglijst.

Sportpark 'Het Disserot'
Disseroltweg 9 te Lattrop
Telefoon 0541-229356

Sportpark 'Het Westenveld'
Westenveldweg 1 te Tilligte
Telefoon 0541-221449